• no_NO
  • da_DK

Alla aktiviteter

Citrix Netscaler Connect

Nätverket förblir nyckeln till säker, pålitlig och flexibel leverans av applikationer. De flesta organisationer använder idag molnbaserade applikationer och har hybridmiljöer att ta hänsyn till.

 

Snabba förändringar hanteras bäst med mjukvarubaserade nätverk

Denna dag ger möjlighet att; ta del av detaljerad information och insyn i Citrix nätverkslösningar, delta i konversationer med tekniska experter och hör hur andra organisationer har optimerat sin nätverksmiljö, nu och för framtida behov. Anmäl dig redan nu för att säkra din plats!


 

Dagens agenda:
 
Konsolidera lösningar för fjärråtkomst både för traditionella, lokala applikationer och de som är molnbaserade. Få möjlighet till single sign-on oavsett om dina applikationer är lokala, ligger i molnet eller är Software-as-a-Service (SAAS).
 
Säkra din organisation med en Application Delivery Controller (ADC) utvecklad för privata, hybrida och publika moln, med en Web Application Firewall för att skydda applikationer från nya cyberhot, oavsett var applikationen “lever”.
 
Förbättra applikationsprestandan och säkra upp anslutningar till lokalkontor samtidigt som du sparar pengar med Software Defined WAN.
 
 
Anmäl dig idag till ett interaktivt seminarium med Citrix Netscaler experter. Vi har begränsat med platser.

 

Läs mer och anmäl dig här