• no_NO
  • da_DK

Alla aktiviteter

Citrix - NetScaler Connect

Skalbar nätverksinfrastruktur – ditt bästa alternativ för IT i snabb förändring. Datumen 21 och 22 november kan du delta på Citrix NetScaler Connect i Malmö och Stockholm

Moln öppnar en värld av möjligheter, men nätverket förblir nyckeln till säker, pålitlig och flexibel leverans av applikationer.  Ni har molnbaserade applikationer och hybridmiljöer att ta hänsyn till och med IT i ständig förändring gäller det att skapa en nätverksinfrastruktur som kan växa med dessa utmaningar.

Kom till ett halvdagsseminarium och hör mer om Citrix NetScaler familjen.

NetScaler ADC

NetScaler Advanced Delivery Controller (ADC) är mycket mer än en lastbalanserare. ADC är en ”reverse proxy” med vad det innebär gällande säkerhet, autentisering och SSL offload. Hör mer om de senaste nyheterna i version 12.0

NetScaler SWG

NetScaler Secure Web Gateway (SWG) är den senaste medlemmen i NetScaler familjen. Se hur SWG skyddar användare på nätet, även när trafiken är krypterad. Från moln och lokal cache har SWG tillgång till ”url reputation” och kan avgöra vilka webbsidor användare får ha tillgång till.

NetScaler MAS

NetScaler Management and Analytics System (NMAS) är vårt centraliserade hanterings-, analys- och rapportverktyg. Upplev hur administratörer från en enda plattform kan se, automatisera och hantera nätverkstjänster.

Anmäl dig idag till ett interaktivt seminarium med Citrix NetScaler experter. 

Anmäl dig här