• no_NO
  • da_DK

Alla aktiviteter

Commaxx On Tour - "Den Säkra Digitala Arbetsplatsen"

Nu är det dags att boka plats på årets roadtour om cyberhot och mobilitet. Temat är väldigt aktuellt då seminarierna lyfter upp intressanta frågor kring den digitala säkra arbetsplatsen. I år kan du träffa våra ledande experter i Malmö, Göteborg, Umeå och Stockholm. Anmäl dig idag och säkerställ att du har en plats.

Idag finns IT-verktygen som gör det möjligt att skapa digitala arbetsplatser som lever upp till verksamheternas krav på förbättrad produktivitet, mobilitet och arbetsglädje. Med en utökad användning av digitala verktyg som tex molnlösningar och fler mobila devices – exponeras även företag för risken att drabbas av cyberattacker. Och det är just det vi vill berätta om på vår seminariedag - hur man skapar en modern arbetsplats som är både kan dra nytta av alla digitala fördelar och samtidigt vara skyddad med cyberattacker.

Det är fjädre året i rad vi genomför vår uppskattade roadtour där branschexperter delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vårt mål är att ge dig som deltar ny konkret kunskap att omsätta i ditt dagliga arbete.

På seminariedagen i år talar några av Europas ledande it-bolag inom lösningar för skydd mot cyberattacker och utveckling av digitala mobila arbetsplatser. Du får träffa och lyssna till bla  Watchguard, Bitdefender, BlackBerry, Ivanti och Citrix.

Ditt deltagande inkl. mat och dryck är kostnadsfritt.

Malmö, 10 april - Scandic Kramer

Göteborg, 11 april - Scandic Rubinen

Umeå, 17 april - P5

Stockholm, 3 maj - Odenplan 7A

Anmälan sker här