• no_NO
  • da_DK

Bitdefender har funnits i mer än 15 år och skyddar över 500 miljoner enheter världen över och tillsammans med tekniker som maskininlärning, artificiell intelligens och ATC (Advanced Threat Control) ligger Bitdefender i yttersta framkant vad gäller säkerhetslösningar.

Bitdefenders Gravityzone är den mest avancerade säkerhetslösningen för virtuella och fysiska klient- och datacentermiljöer när det gäller endpoint skydd.

Oberoende tester (https://www.av-test.org/en/ & https://www.av-comparatives.org/) visar att Bitdefender är i top när det gäller att stoppa både kända och okända hot flera år i rad. Detta är tack vare en intelligent och kapabel programvara som bygger på flera olika lager av skyddstekniker.

 

- Bitdefender är glada att få till ett avtal med Commaxx för den Skandinaviska marknaden. Vi är mycket imponerade av Commaxx som distributör. Vi liksom Commaxx upplever en mycket kraftig tillväxt inom säkerhet, datacenter och virtualisering och känner därför att Bitdefenders lösningar passar perfekt ihop med Commaxx och deras marknad. - säger Fredrik Jubran, Nordiskt ansvarig på Bitdefender.