• no_NO
  • da_DK

Tilbake

DataNow

DataNow ökar användarnas produktivitet samtidigt som it-avdelningen får full kontroll över säkerhet och kostnader och kan se till att regler och riktlinjer följs. Principerna för lösningen påminner om användarlösningar som DropBox, men med ett viktigt säkerhetsundantag: Data lämnar aldrig datacentret.

 

Enkel integration med användarmiljön och it-infrastrukturen gör att man alltid har tillgång till data och dokument på alla typer av enheter. Lösningen har bred funktionalitet för dataorkestrering och säkerhetsinställningar. Hjärtat i lösningen är en intelligent funktion (Intelligent Data Broker) som integreras med infrastrukturen på några få minuter.

Lösningen är en del av DesktopNow, men finns även som en fristående tjänst i form av DataNow Essentials: Kunderna kan betala per användare och få säker tillgång från alla anslutningar och enheter. Säkerheten är anpassad efter företagets krav, integrationen är enkel, data måste inte migreras, utrullningen sker utan driftstopp och flexibiliteten ökar tvärs över hela verksamheten.

En egen app, DataNow App, är tillgänglig på de största marknadsplatserna. Denna ger säker uppkoppling till andra typer av tjänster, som Dropbox, Microsoft SkyDrive, Google Drive, Citrix ShareFile osv.

Erbjudandena användarna en gemensam lösning för både privat information och företagsdata. Funktionerna omfattar kryptering/dekryptering, pekbaserat gränssnitt för delning av filer via e-post eller mellan datamoln, mobil tillgång till traditionella lagringsservrar med FTP eller WebDAV och integrerad funktionalitet för snabb uppladdning av bilder till moln eller företagsservrar.