• no_NO
  • da_DK

Alla tjänster

Gruppresor

Commaxx har en lång tradition av att erbjuda våra återförsäljare och slutkunder innehållsrika och förmånliga gruppresor till internationella IT-konferenser.

De personer som deltar i våra gruppresor ger oss mycket goda omdömen och berättar att den sociala ramen vi tillhandahåller kring konferenserna ökar utbytet för deltagarna. De får får tillgång till ett nätverk av likasinnade kolleger att diskutera och dela värdefulla erfarenheter med, förutom att de får uppleva något utöver konferensen och får se lite av de städer vi besöker.

Vi gör det enkelt för dig genom att vi förser dig med välplanerade resrutter, inkvartering nära konferensanläggningen, transfer till och från flygplatsen och anmälan till själva konferensen – allt till ett förmånligt paketpris – och dessutom gemensamma middagar och trevliga sociala aktiviteter. Under vistelsen försöker vi också lägga in ytterligare möten i samarbete med våra övriga tillverkare, som ofta deltar som utställare och sponsorer av de aktuella konferenserna.


Bjud med dina kunder på våra gruppresor


Det är tidskrävande att planera en gruppresa för ett antal kunder. För att våra återförsäljare ska kunna använda sin tid effektivare rekommenderar vi er att bjuda med era kunder på våra gruppresor i er egen regi. Det finns alltid en lucka i programmet när återförsäljarna kan planera egna aktiviteter ihop med sina kunder, och det är alltid trevligare och roligare ju större gruppen är.  


Gruppresor 2011


Under 2011 erbjuder vi gruppresor till följande konferenser:

  • Citrix Synergy 20011 i Barcelona 22–27 oktober