• no_NO
  • da_DK

IGEL Technology är världsledande inom tunna klienter, och hjälper organisationer att förbättra smidigheten, effektiviteten och säkerheten i sina virtuella skrivbord och sin applikationsleverans.

 

 

IGEL TECHNOLOGY

Världsledande inom tunna klienter, hjälper IGEL Technology organisationer att förbättra smidigheten, effektiviteten och säkerheten i sina virtuella skrivbord och applikationsleveranssystem.

Branchens bredaste sortiment av hårdvara för tunna klienter

IGEL producerar ett av branschens bredaste sortiment av hårdvara för tunna klienter, baserat på Linux och Microsoft Windows, och är marknadsledande inom programvara för tunna klienter så att kunderna kan få tillgång till ett brett spektrum av serverbaserad infrastruktur och tillämpningar.

Kraftfull och intuitiv programvara

IGEL erbjuder också kraftfull och intuitiv programvara för enkel driftsättning och administration av tunna klienter i såväl små som stora organisationer. Partnerskap med branschledare som Citrix, VMware, Red Hat och Microsoft gör att IGEL kan erbjuda den senaste tekniken och hög säkerhet till kunder inom branscher som sjukvård, utbildning och forskning, offentlig sektor, bank, finans och försäkring, detaljhandel, logistik, och tillverkande industri.

IGEL har kontor i Storbritannien, Australien, Frankrike, Nederländerna, Österrike, Belgien, Schweiz, Sverige, USA, Tyskland, Hong Kong, Shanghai, Peking och Singapore och representeras av partners i mer än 50 länder världen över. Om du vill veta mer, besök www.igel.co.uk

Kontakta oss på Commaxx om hur du kan ta del av Igels produkter>>