• no_NO
  • da_DK

Commaxx växer och förstärker marknad och försäljning

Stockholm, 5 november 2014IT-distributören Commaxx fortsätter att växa och under hösten har organisationen förstärkts med ytterligare två medarbetare. Suzan Henriksson antar rollen som Marketing Coordinator och kommer därmed att ingå i bolagets nordiska marknadsteam. Suzan kommer närmast från en roll där hon har arbetat med digital marknadsföring. Henrik Dahlström har en bakgrund som lösningsarkitekt och i sin nya roll som Sales Engineer kommer Henrik att agera tekniskt säljstöd till återförsäljarna. 

IT-distributören Commaxx fortsätter att gå bra på den svenska marknaden. Till hösten förstärker bolaget sin försäljningsorganisation och rekryterar samtidigt till en ny tjänst med fokus på marknadsföring, webb och digitala kanaler. Suzan Henriksson, 33 år, antar den nya rollen som Marketing Coordinator. Digitala kanaler blir hennes huvudansvar samt att koordinera och driva Commaxx och partnerbolagens marknadsföringsaktiviteter på den svenska marknaden. Tjänsten innebär även ett nära samarbete med det nordiska marknadsteamet. Suzan har studerat företagsekonomi och internationell marknadsföring på Mälardalens högskola och har en gedigen erfarenhet av IT och digital marknadsföring från tidigare yrkesroller. Senast kommer hon ifrån Business Sweden, Sveriges Export- och Investeringsråd.

Commaxxs andra nyrekrytering heter Henrik Dahlström och är 37 år. Till skillnad från Suzan, vars tjänst är stationerad på Stockholmskontoret, kommer Henrik att utgå från bolagets kontor i Göteborg. Henrik har bred erfarenhet inom IT-området och kommer närmast från en roll som lösningsarkitekt inom ett bolag i Citrix partnerled. I rollen som Sales Engineer på Commaxx blir hans primära uppgift att agera tekniskt säljstöd inom Citrix produktportfölj för partners runt om i landet

– Vi är jätteglada att Suzan och Henrik har börjat hos oss, säger Robert Wadstein, vd på Commaxx. För att utveckla webbplatsen och för att kunna stärka vår närvaro i digitala kanaler insåg vi att vi var i behov en person med erfarenhet av liknande uppdrag och med ett strategiskt tänk. Suzans kompetens och bakgrund var precis det vi sökte, precis som Henriks specialistkunnande om Citrix är vad som behövs på säljsidan. Med hjälp av hans erfarenhet kan vi förbli den värdeadderande distributör som vi alltid strävar efter att vara för våra partnerbolag – genom hela försäljningscykeln.

För ytterligare information v v kontakta

Robert Wadstein, VD
Commaxx AB
Tel: 0766 345 099
E-post: robert.wadstein@commaxx.se

Suzan Henriksson, Marketing Coordinator
Commaxx AB
Tel: 0709 24 78 78
E-post: suzan.henriksson@commaxx.se

Henrik Dahlström, Sales Engineer
Commaxx AB
Tel: 0709 57 04 00
E-post: henrik.dahlstrom@commaxx.se

Om Commaxx

Commaxx erbjuder tekniska lösningar som möjliggör en ökad konkurrensförmåga och lönsamhet. Lösningarna levereras av ett starkt nätverk av auktoriserade återförsäljare med hög kompetens. Företaget har en unik expertis rörande lösningar för virtualisering, säkerhet samt administration av infrastruktur, och är distributör för starka varumärken som Citrix, Dell Wyse, Kaspersky, SafeNet och AppSense. Commax-koncernen etablerades 1992, och har varit distributör för Citrix sedan 1996 och har vunnit en mängd prestigefyllda utmärkelser för sitt arbete som distributör. Företaget drog igång sin verksamhet i Sverige och Danmark 2010. 
För mer information se www.commaxx.se.