• no_NO
  • da_DK

Alla tjänster

Seminarier

Under året kommer Commaxx att genomföra en rad aktiviteter, och vi kommer att hålla våra återförsäljare och slutkunder uppdaterade om dagsaktuella lösningar och senaste nytt från våra tillverkare. Delta i våra seminarier, workshops eller konferenser och få en bättre inblick i hur ni kan minimera era IT-kostnader och effektivisera den vardagliga driften med virtualisering. Eller uppdatera er om senaste nytt så att ni blir bättre på att utnyttja den lösning ni redan har.

I vår aktivitetskalender hittar du en uppdaterad översikt över vilka aktiviteter du kan delta i – från lösningsorienterade frukostseminarier och tekniska workshops till mer omfattande konferenser och gruppresor till internationella IT-konferenser.

Vi genomför marknadsaktiviteter över hela Sverige, ofta i samarbete med våra tillverkare eller våra kompetenta återförsäljare. Aktiviteterna har en allmän inriktning och passar både slutkunder och återförsäljare. I de fall då aktiviteterna riktar sig endast till återförsäljare är detta tydligt angivet.

Se alla våra pågående aktiviteter här>>