Intro webinar: Välkommen till Zyxel!

Zyxel webinar med Commaxx
Apr
Online

Commaxx har valts ut som säkerhetsdistributör på ZyXEL Networks i hela Skandinavien. ZyXEL täcker ett antal produktområden inom både brandväggar, switchar och trådlösa lösningar där vi vill förstärka vårt erbjudande till er som partner. 3 områden som alla är mycket relevanta för dina kunders IT-säkerhet och som vi alla på Commaxx har stor erfarenhet av att föra en dialog med dig om.

Vi vill därför bjuda in dig till nästa nordiska webbinar, som vi kommer att hålla på engelska. Webbinariet äger rum Tisdag 27 april 2021 09:00-09:45.

Oavsett om du är en ny eller befintlig partner på ZyXEL, kommer detta webbseminarium att vara för dig. Här kan du se vad vi har av spännande saker på programmet:

  • Allmän introduktion till ZyXEL på Commaxx Nordic Team - möt dina lokala kontakter här 
  • Varför har vi som distributör valt att göra en affär med ZyXEL, och var ser vi att framtidsutsikterna kommer att blomstra? (Talare: Maria Skovgaard, Commaxx DK)
  • Varför är det vettigt att samarbeta med ZyXEL? Vad är det nya som kommer och varför är det ett intressant tillfälle att titta i den riktningen nu? (Talare: Team Nordic ZyXEL)
  • Vad exakt betyder det för dig som återförsäljare att gå med oss nu? (Talare: Jonas Hedquist, Commaxx SE)

Detta och mycket mer kommer vi att dela med dig och ser fram emot att träffas online, där du kommer att kunna träffa både ditt team på ZyXEL och ditt lokala ZyXEL-team på Commaxx. 

Så tveka inte att registrera dig, och ta med din kollega också! 

Registrering

Har du frågor är du välkommen ta kontakt med: