Clavister CyberSecurity Score

Clavister lanserar nu CyberSecurity Score, en tjänst som tidigare funnits som beta, med 3 nya kategorier och flera nya funktioner.

Erbjudandet adresserar den växande komplexiteten i IT-säkerhet för företag, skolor, myndigheter och kritisk infrastruktur att ha ett snabbt sätt att se och kommunicera status för säkerhetsinfrastrukturen. Dessutom ger Score råd om hur man förbättrar sin säkerhet.

"IT-chefer skadas av kompetensgapet på marknaden och det är alldeles för vanligt att säkerhetsinfrastruktur inte används och konfigureras till sin maximala skyddspotential," säger Johan Edlund, Chief Marketing & Products Officer på Clavister. "Säkerhet är inte en rutinmetod längre, CyberSecurity Score ger en helhetssyn inklusive identitet, enhet och nätverksperspektiv."

Clavister CyberSecurity Score är det perfekta kommunikationsverktyget för att se status för IT-säkerhet för ett företag för att säkerställa företagets kontinuitet. Delat i sex olika kategorier, var och en från A till F tillsammans med en övergripande poäng och en hotnivå, ges en omedelbar översikt över skyddsstatus till IT-chefen. Men verktyget stannar inte där. Data delas upp individuellt i detaljer, jämförbara över tid och mellan olika platser och - genom artificiell intelligens, konfigurationsinformation och regleruppsättningar föreslår lösningen förbättringar. Det sätter dem till och med i prioriterad ordning på vad som påverkar mest att fixa först. IT-chefer kommer att få handlingsbar insikt för att sätta budget och tid där de spelar mest roll.

Score erbjuds både som en tjänst som en del av Clavister InCenter Cloud och på plats med Clavister InCenter; CyberSecurity Score är enkel att implementera och gratis för alla Clavister-produkter med ett Clavister Security-Serivce (CSS), vilket säkerställer snabba insikter för kunder med distributioner i alla storlekar och kräver minimaltid för att komma igång.

Erbjudandet rullas gradvis ut från den 8e oktober och för befintliga användare av Clavister InCenter kommer detta automatiskt finnas i systemet. 

Dessutom erbjuds det som ett verktyg i Clavister Aurora Managed Security Service Provider (MSSP) -programmet, en ny plattform där auktoriserade partners, återförsäljare och distributörer kan erbjuda CyberSecurity Score och andra delar av Aurora Security Framework som en månatlig tjänst, skräddarsydda efter kundernas behov.

Ytterliggare information kan hittas på: https://www.clavister.com/cybersecurity-score/ 

 

För mer information  och priser vänligen kontakta; 

Jonas Halen
jonas.halen@commaxx.se
072-302 24 92