Det nya "normala" ställer högre krav på säkerheten

Den nydesignade USG FLEX-serien kan minimera dataanvändningen och maximera brandväggens prestanda, vilket ger upp till 5x UTM-prestanda med molnflexibilitet

Oavsett om det är till det lilla eller medelstora företag där anställda har ställt om och arbetar på distans, måste ett företagsnätverk inte bara erbjuda en anslutning utan även säkerhet! 

USFLEX100

Zyxel introducerar den senaste USG FLEX-serien som nu är uppkopplad till Nebula plattformen och ger en prestandaförbättring med 5x med UTM.

USG FLEX-serien stöder IPsec-, SSL- och L2TP-baserade VPN-tjänster, vilket gör det till en idealisk lösning för att tillhandahålla ett säkert nätverk för åtkomst till fjärr- eller hembaserade arbetare. Fjärråtkomst med ZeroTouch som tar bort komplicerade installationsutmaningar och gör det enklare för anställda att upprätta VPN-anslutningar till kontoret utan behov av IT-support.

"The USG FLEX series har support för Zyxel’s Cloud Query service, vilket är baserat på multi-tenant som ständigt uppdateras med en enorm cloud databas. Som täcker miljarder av mailware och hot som identifieras direkt av Zyxels barndväggar worldwide" 

Så snart du har kopplat upp din USG FLEX 100 får du access till webbkonsolen som har ett fantastiskt enkelt och bra användargränsnitt. Där får du en full översikt av din prestanda och analyseringen. 

Console

Visste du att.... 

Webbfiltrering är ytterligare en robust funktion, vilket gör det möjligt för dig att söka på 104 olika klasser av webbplatser och välja om du vill tillåta, blockera eller logga. E-postsäkerhet är på samma sätt lätt att managera med val för att slippa skräppostmeddelanden eller tagga deras ämnesrad för pågående behandling.

Är du nyfiken på att veta mer eller vill ansöka om att få låna en Zyxel USG FLEX 100 för utvärdering?

För mer information om Zyxel USG-FLEX 100 klicka här

Med vänliga hälsningar

Jonas Hedquist

Partneransvarig - Säkerhet
jonas.hedquist@commaxx.se
mob. +46 73 318 60 70