Enkel lösenordshantering

Förbättra de anställdas lösenordshygien för att effektivisera säkerhet och produktivitet

LastPass är en lösenordshanterare för företag som gör det möjligt för anställda att skapa, lagra och dela lösenord, samtidigt som de ger ett viktigt skydd.

Säkra ditt företag 
61% av alla intrång förra året involverade stulna användarnamn/lösenord (Verizons 2021 Data Breach Incident Report). Att säkra dina användaruppgifter är ett av de bästa sätten att minska risken för en cyberattack.

Ta bort lösenordshinder 
En lista med lösenord funkar inte längre, ta din lösenordshantering in i 2000 -talet. LastPass erbjuder en enda lösning för att starta din identitetsresa, med ytterligare åtkomst- och autentiseringsfunktioner som till exempel single-sing-on och multifaktorautentisering (MFA) för att lägga till ett andra lager av autentisering.

Underslätta för de anställda utan att äventyra säkerheten
• Eliminera återanvändning av lösenord: Se till att anställda inte använder samma lösenord till flera olika tjänster med den integrerade LastPass Password Generator.
• Hantera lösenord på ett ställe: Ge varje användare sitt eget personliga valv, samtidigt som du behåller tillsynen och kan sätta regler med en robust admin -instrumentpanel.
• Dela lösenord enkelt och säkert mellan användare och grupper.

För mer information om LastPass, klicka här

 

LastPass finns även för MSPs!