Ha kontroll, oavsett var de anställd arbetar

LastPass by LogMeIn

Att hantera anställdas åtkomst när många arbetar på distans kan vara komplicerat, men det behöver inte vara så.

IT behöver inte bara se till att anställda som arbetar utanför kontoret har tillgång till de resurser som krävs för sin roll, utan de måste också se till att varje interaktion med affärsapplikationer är säkrade. Detta ökar i komplexitet beroende på antalet anställda på företaget, mängden applikationer som används och de olika enheterna som anställda har tillgång från.

 

LastPass skyddar varje åtkomstpunkt genom en allt-i-ett-lösning för inloggning och lösenordshantering. Single-sign-on (SSO) kan hjälpa till att säkra och förenkla hanteringen av åtkomst, oavsett om anställda arbetar på kontoret eller på distans. IT kan tilldela åtkomst till affärsapplikationer för distansarbetare och anställda får åtkomst till alla sina tilldelade applikationer utan att behöva ange lösenord.

SSO
Prova den bästa lösenordshanteraren på marknaden! Skapa starka lösenord och lagra dem i ett säkert valv. Nu med Single-Sign-On och adaptiv MFA som integreras med dina appar.

För mer information om LastPass, klicka här
Broschyrer och white papers, klicka här. 
Testa gratis i 14 dagar, klicka här. 

Lastpass finns även tillgänglig för dig som är MSP-partner och vill kunna administrera lösningen åt dina kunder.

Vill du bli återförsäljare för Lastpass och/eller andra LogMeIn produkter är du välkommen att höra av dig till mig. 

Är du som slutkund intresserad av att få mer hjälp och priser? Hör av dig så sätter jag dig i kontakt med en av våra partners. 

Med vänliga hälsningar, 

Jonas Halén
Commaxx AB
jonas.halen@commaxx.se
072-302 24 92