Tillsammans är vi uppkopplade

Zyxel - Nebula

Zyxel har skapat en manageringsportal för att koppla samman alla nätverksenheter till en och samma plats

Nebula eller "nebolusa" som betyder ett stort moln av gas och rymdstoft, det är även namnet på Zyxels nya manageringsportal. 

Vilket är ett rätt passande namn när man tänker efter hur mycket som behöver kopplas samman.

Zyxels ambition är att göra det så enkelt som möjligt för alla företag, stora som små. När du får hem din Zyxel produkt som är Nebula-ready är allt du behöver göra att scanna av QR-koden som sitter på förpackningen, så är allting förkonfigurerat och klart för anvädning och synkroniserar automatiskt med Nebula-plattformen och hämtar hem alla inställningar. Sedan är det bara plugga in etherenetkabeln och du är ready-to-go.

Enklare än så kan det helt enkelt inte bli!

Nebula finns tillgänglig både på iOS, Android och Windows och kan enkelt monitorera och managera alla dina nätverksenheter eller dina kunder på ett och samma ställe. 

Ibland kan det vara svårt att felsöka om man inte är på plats. Med Nebula Control Center "NCC" kan du diagnosiera allting via consolen. Du har en bra översikt över alla dina nätverkshenter och får larm direkt i appen om något inte stämmer och kan enkelt återgärda felet utan att behöva befinna dig fysiskt på plats. 

Du som partner får full översikt och kan managera tusentals AP:s, switchar och brandväggar i nätverket.

Säkerhet är inget som ska tummas på och i Nebula har du fullt skydd mot alla säkerhetshot som kan tänkas komma emot dig. 

Är du som partner intresserad av att frigöra mer tid och kunna hantera fler slutkunder samtidigt med ett och samma gränsnitt? Då borde du definitivt ta en titt på Zyxels Nebula du kommer inte bli besiken! 

Commaxx är utvald säkerhet distributör för hela Zyxel portfölj i Skandinavien.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Med vänliga hälsningar

Jonas Hedquist

Partneransvarig - Säkerhet
jonas.hedquist@commaxx.se
mob. +46 73 318 60 70