Visste du att mer än 90% av alla attacker startar via epost?

Email attacks

Vill du testa hur säker din nuvarande e-postscannerlösning är, så hjälper vi dig komma igång med en gratis hälsokontroll.

Mer än 90% av alla attacker vi ser idag börjar via e-post, vilket ställer stora krav på oss och lösningen vi väljer inom e-postsäkerhet.

Med en gratis hälsokontroll kan du enkelt få en översikt över huruvida din nuvarande e-postscannerlösning hanterar dina e-postmeddelanden korrekt. Om du upptäcker att det finns betydande brister kan vi enkelt lägga till fler säkerhetslager med moduler från Barracuda. Det tar mindre än 10 minuter att komma igång med att testa din nuvarande installation.

Om du redan är en O365-kund kan du enkelt se fördelarna med att komplettera med flera funktioner från Barracuda Total Email Protection:


 

Starta din kostnadsfria testversion här!

Förenklar IT-säkerhet och dataskydd
Barracuda gör det säkrare att använda IT. Företaget erbjuder branschledande och kostnadseffektiva IT-lösningar inom nätverks- och applikationssäkerhet, e-postskydd, informationssäkerhet och arkivering – allt med egen kundsupport. Barracudas innovativa säkerhets- och dataskyddslösningar stödjer hårdvarubaserade, virtuella och molnbaserade IT-miljöer. Det gör det enkelt för organisationer av alla storlekar att införa och arbeta med en övergripande säkerhetsstrategi som täcker alla aspekter av deras nätverk, applikationer och e-post.

Bland de över 150 000 företag och organisationer som använder Barracudas lösningar finns Boeing, BT, Microsoft, IKEA, MIT, FN, Volvo och SAS samt små och medelstora företag i över 100 länder. Barracuda arbetar med en uttalad kanalstrategi och säljer sina tjänster och lösningar genom mer än 5 000 partner. Huvudkontoret ligger i Campbell, Kalifornien (Silicon Valley) och företaget ägs av det privata investmentbolaget Thoma Bravo. För mer information besök ​www.barracuda.com.

För mer information vänligen kontakta:

Jonas Halén
jonas.halen@commaxx.se
072-302 24 92