Commaxx Security nyhetsbrev

Commaxx Security Newsletter

Missade du vårt nyhetsbrev med det senaste från våra leverantörer inom säkerhet? Här kommer en summering.

Barracuda
Nätfiskare missbrukar kända varumärken för att tjäna pengar på vaccinjakten. Barracuda Networks har studerat olika former av vaccinrelaterat nätfiske och funnit att varumärkesmissbruk är ett av de vanligaste sätten att få mottagarna på kroken.
Läs mer

Barracudas gratisverktyg gör en hälsocheck i inkorgen. Email Threat Scanner ger snabbare svar och bättre möjligheter att analysera hotbilden i Office 365.
Läs mer

Blackberry
PERSONA - Säkerhet som följer med och anpassar sig till dina användare.

BlackBerry® Persona använder maskininlärning och AI för att dynamiskt anpassa en säkerhetspolicy baserat på användarplats, enhet och andra faktorer. Persona känner av om något är fel och kan automatiskt låsa en enhet. Genom att förbättra användarupplevelsen skyddar den mot mänskliga misstag.
Läs mer

Lastpass
Ha kontroll, oavsett var de anställd arbetar. LastPass skyddar varje end-point genom en allt-i-ett-lösning för inloggning och lösenordshantering. Single-sign-on (SSO) kan hjälpa till att säkra och förenkla hanteringen av åtkomst, oavsett om anställda arbetar på kontoret eller på distans. IT kan tilldela åtkomst till affärsapplikationer för distansarbetare och anställda får åtkomst till alla sina tilldelade applikationer utan att behöva ange lösenord.
Läs mer

Kaspersky
Kaspersky bygger upp säljstyrkan i Sverige. Först på plats är Jonas Åskag (channel manager) som senare under våren får sällskap av både Account Managers och Sales Engineers. 
Läs mer

Visste du att Kaspersky har lanserat ett skydd mot drönare? Med Kaspersky Antidrone så kan flygplatser, industrier m.m snabbt upptäcka och neutralisera drönare som flygs in över skyddat område. 
Läs mer

Har du frågor om säkerhet, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för er och hjälper gärna till både med det tekniska och försäljning. 

Med vänliga hälsningar

Jonas Halén
Affärsutvecklare - Säkerhet
jonas.halen@commaxx.se
mob. +46 72 302 24 92