Leva som vi lär - Information

Leva som vi lär!

Det här projektet består av två delar, det första är beskrivningar av uppsättningen av min Citrix miljö i Citrix Cloud och Azure. De olika delarna i den serien ser du nedan, dessa hittar du på vårt Partnerforum. OBS! Endast för Commaxx Citrix partners. har du inte login dit så skicka ett mail till kent@commaxx.se så lägger vi upp dig

Den andra delen hittar du här och det är hur det fungerar för mig (Kent) att "Leva som jag lär", dvs 100% Citrix och Igel. Jag är ju absolut inte den perfekta Citrix/Tunnis användaren eftersom jag lever mitt liv resande (när man nu får det) och med en bärbar dator. Men vi får se hur det går.....

Varför gör jag då det här? Ja för det första så får jag ju lön för att sälja Citrix lösningar så jag måste ju bevisa att det fungerar ;), den andra anledningen är mer "sjävisk", jag vill ha en desktop som jag kan ansluta mig till vart jag än är och från vilken enhet som helst (Any, Any, Any :) ) För mig sker det konstant byte av enheter med olika former av tunna klienter, olka bärbara och stationära, tablets och telefoner, och jag vill inte behöva konfigurera dom hela med nya applikationer och inställningar hela tiden. 

De olika stegen på Partnerforum är/kommer att bli:

 • Backend miljö i Azure
 • VDA maskiner
  • Windows Virtual Desktop / Server 2019
  • Windows 10 för avancerad grafik
 • Workspace Enviroment Manager
 • FX Logix
 • Igel med Azure baserad UMS och ICG
 • nComputing RX 420 powered by Igel
 • ControlUP